Blog
Rum je alkoholický nápoj vyrobený fermentáciou a následnou destiláciou melasy alebo šťavy z cukrovej trstiny, ktorý väčšinou ešte dozrieva v...
Leto už je v plnom prúde, čo znamená, že čoraz menej siahame po domácich zásobách a čoraz častejšie trávime večery vonku pri miešaných drink...
Gin je destilát s bohatou históriou, ktorý si získal fanúšikov po celom svete. Od tradičných destilačných procesov až po moderný prístup k v...
Keď si vezmete do rúk fľaše rumov ako Santa Teresa 1796, La Hechicera alebo Zacapa 23, na ich etikete si môžete všimnúť pojem solera. Poďme ...
Vitajte pri najnovšom vydaní našej obľúbenej blogovej rubriky, v ktorej vám každý mesiac (takmer, ako tak pozerám, v apríli sme na ňu celkom...
Rum je známy svojou bohatou históriou a množstvom zákonitostí, ktoré z neho robia výnimočný druh destilátu. Je známy rozmanitosťou aróm a ch...
Hoci nie sme fanúšikmi trendu suchého februára, prirodzený útlm množstva skonzumovaného alkoholu u nás za posledný mesiac hlavne pre množstv...
Vo februárovom vydaní našej pravidelnej rubriky odporúčaní na alkoholické nápoje vám predstavíme päticu tých naj(po)užívanejších u nás za po...